Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Fingers crossed: komt seizoen 3 van ‘YOU’ dan tóch sneller dan we dachten?

Fingers crossed: komt seizoen 3 van ‘YOU’ dan tóch sneller dan we dachten?

Fingers crossed: komt seizoen 3 van ‘YOU’ dan tóch sneller dan we dachten?

Dat er een seizoen 3 van ‘YOU’ in aantocht is, weten we al maanden. Maar wanneer, da’s een groot mysterie. Toch zou het zomaar kunnen dat de gloednieuwe afleveringen al bíjna op Netflix verschijnen. En als we zeggen bijna, bedoelen we ook écht BIJ-NA.

YOU seizoen 3

Stop de persen. Er is namelijk fantastisch nieuws voor fans van YOU, waar we al maanden weer reikhalzend naar uit zitten te kijken. Volgens geruchten duurt het niet lang meer tot seizoen 3 van de Netflix-hit te bingen valt. Naar verluidt kunnen we de gloednieuwe afleveringen al over een paar weken verwachten. Op 9 april om precies te zijn.

De tekst gaat verder onder de post.

Slag om de arm

Hoewel we ontzettend hopen dat YOU seizoen 3 inderdaad over een paar weken al op Netflix verschijnt, houden we toch een kleine slag om de arm. De streamingsdienst heeft immers nog niets bevestigd en een trailer laat helaas ook nog op zich wachten.

Tóch nog even geduld?

Na wat online research lezen we dat de opnames van de nieuwe reeks in november opnieuw begonnen waren en het inderdaad de bedoeling was dat de afleveringen in april te zien zouden zijn. De opnames moesten eind december voor twee weken stil worden gelegd, omdat – hoe kan het ook anders – het coronavirus roet in het eten gooide. Volgens de website When On Netflix verschijnt het derde seizoen van YOU dan ook pas in de tweede helft van 2021 op de streamingsdienst.

Nieuw seizoen, nieuw slachtoffer

Wat we in ieder geval al wél weten over het derde seizoen van YOU, is wie het kersverse slachtoffer wordt van onze favoriete stalker. Joe (Penn Badgley) heeft het in de nieuwe afleveringen gemunt op Natalie. Haar rol wordt vertolkt door Michaela McManu, die je misschien herkent van The Vampire Diaries en One Tree Hill. Over haar personage is nog niet veel bekendgemaakt, behalve dat ze ‘professioneel en sociaal succesvol’ is.

Gluren bij de buren

In de slotfinale van het tweede seizoen werd al gehint naar Natalie. In de laatste scène is te zien hoe Joe zegt dat hij graag wil settelen en vader wil worden. Tot hij een vrouw hoort lachen en door de bosjes gluurt. Meteen gelooft hij dat het lot hem naar een buitenwijk heeft gestuurd, zodat hij Natalie zou ontmoeten. “Ik ontdek we een manier om bij je te komen”, horen we de doodenge hoofdrolspeler zeggen.

Lees ook
Na Beck en Love: déze bekende actrice wordt het slachtoffer van Joe in ‘YOU’ seizoen drie

Nóg een nieuw gezicht

Nog een interessant nieuw gezicht is dr. Chandra (Ayelet Zurer). Ze is een relatietherapeut die diep in andermans problemen duikt. In flashbacks naar zijn jeugd zien we hoe Joe gepest werd in een woongroep, en zijn gecompliceerde verhaallijn verder wordt uitgediept. Eén ding staat vast: wij kunnen niet wachten tot de nieuwe afleveringen en hopen stiekem toch écht dat die 9 april klopt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door YOU (@younetflix)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door YOU (@younetflix)

Bron: What’s on Netflix, Wikipedia | Beeld: still, Instagram