Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Twinning: bij déze winkel kun je matchende jassen kopen voor jou en je hond

Twinning: bij déze winkel kun je matchende jassen kopen voor jou en je hond

Twinning: bij déze winkel kun je matchende jassen kopen voor jou en je hond

Honden zijn net kinderen. Ze gedragen zich misschien wel zo, maar waarschijnlijk behandel je ze (I know I do) óók zo. De band tussen jou en je diertje kan niet stuk en sharing is caring toch? En hoe uit je de liefde voor elkaar nou beter dan door hetzelfde te dragen? Bij déze winkel kun je nu matchende regenjassen kopen voor jou én je hond.

Matching outfit

Altijd al willen matchen met je hondje? Dan zijn je gebeden verhoord, want de Lidl heeft nu een collectie uitgebracht met knalgele regenjassen voor jou én je trouwe viervoeter. Zo kunnen jullie allebei hartstikke stylish en in het kader van twinning is winning de leukste wandelingen (en eindeloze Instagram-foto’s) maken.

Avondwandeling

De regenjassen zijn perfect voor bijvoorbeeld een avondwandeling, want beide jassen bevatten reflecterende stukken waardoor jullie beiden goed zichtbaar zijn in het donker. Fijn toch, met die avondklok. De jas voor je hond zorgt voor extra warmte en bescherming en de jas voor jou (of vriendlief) is goed wind- en waterdicht gemaakt. Daarnaast zijn de hondenjassen ook in verschillende maten beschikbaar – de mensenjas natuurlijk ook, maar dat lijkt ons logisch. 😉

Lees ook
Legt je hond steeds z’n pootje bij je? Dít is de té lieve betekenis erachter

Lidl regenjassen

Naast dat de jassen natuurlijk superleuk zijn, zijn ze ook helemaal niet duur. De hondenjas kan je al voor 7,99 euro scoren en de jas bedoeld voor mensen al voor 14,99 euro. Koopje! De regenjassen zijn als collectie samen helaas al uitverkocht, maar no worries. Op de site van Lidl kun je ze ook apart shoppen. Wees er wel snel bij want ze gaan als warme broodjes over de toonbank.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

regenjassen lidl

Bron: Lidl | Beeld: Lidl, Getty