Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Tikkeltje ongemakkelijk: Bridgerton-acteur Regé-Jean Page keek met familie naar seksscènes

Tikkeltje ongemakkelijk: Bridgerton-acteur Regé-Jean Page keek met familie naar seksscènes

Tikkeltje ongemakkelijk: Bridgerton-acteur Regé-Jean Page keek met familie naar seksscènes

De knappe acteur Regé-Jean Page uit Bridgerton heeft niet alleen op de Netflix kijkers een heftige indruk gemaakt. De hunk keek namelijk de afleveringen van de hitserie met zijn familie. En iedereen die Bridgerton heeft gekeken weet dat er om de haverklap stomende seksscènes met voorbij komen. Tikkeltje ongemakkelijk dus…

Regé-Jean Page seksscènes

In een interview met The Hollywood Reporter vertelt Regé-Jean Page openhartig over de seksscènes die hij blijkbaar zelf ook vrij overweldigend vond. Vooral om ze terug te zien op televisie. De acteur was dan ook niet voorbereid op het terugkijken van zo’n scène en had niet door dat het ongemakkelijkheid met zich meebracht. Hij keek het dan ook gerust met al zijn familieleden.  “Niemand was er voldoende op voorbereid. Ik was zelf niet eens voldoende voorbereid, terwijl ik er zelf bij ben geweest.”

Geconfronteerd met ‘een achterkant’

“Ik denk dat veel mensen dankbaar waren voor de hoeveelheid romantische scènes in Bridgerton. Maar ik weet niet hoe dankbaar ik er zelf voor ben”, aldus de acteur uit Londen. Over de stomende seksscènes die Regé-Jean met zijn familie keek, zegt hij: “Mijn familie wil niet te vaak geconfronteerd worden met bijvoorbeeld mijn achterkant, maar ze hebben besloten er maar genoegen mee te nemen. Vooral omdat ze er verder enorm blij mee zijn”. Daarmee doelt hij op het succes dat de Netflix-serie hem bracht.

Seizoen twee

Seizoen één van de succesvolle serie draaide volledig om Daphne Bridgerton en haar opbloeiende romance met de knappe hertog Simon Hastings (smelt…). In de tweede reeks is haar oudste broer Anthony dus aan de beurt. De ‘begeerlijke vrijgezel’ besluit in het huwelijksbootje te stappen met Kate Sharma (gespeeld door Sex Education-actrice Simone Ashley). Helaas voor hen wordt dat flink gedwarsboomd wordt door Kate’s oudere zus, die Anthony he-le-maal niets vindt. Althans, op het eerste gezicht, want naarmate ze hem beter leert kennen, krijgt ze – of course – gevoelens voor hem. Dat wordt weer genieten, jongens!

Lees ook
Superscherp: fans van ‘Bridgerton’ ontdekken fouten in massaal bekeken Netflix-hit

Veel seizoenen in het vooruitzicht

Bridgerton werd in no time de meest bekeken serie op Netflix. Net als vele andere films en series van de streamingsdienst is Bridgerton gebaseerd op een boekenreeks. Julia Quin schreef wel acht (!) boeken over de vermogende Britse familie. In elk boek kwam er een ander familielid aan bod. Als de seriemakers de boekenreeks volgen kunnen we niet alleen nog heel wat seizoenen verwachten, maar weten we ook al welke personages in iedere reeks centraal staan. In onderstaand schema zie je wie wanneer aan de beurt is. Duidelijk is dat we gelukkig nog láng niet van deze bingesensatie af zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress