Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Ja, het is echt: déze lekkere snoepjes zijn nu ook als ijsjes verkrijgbaar

Ja, het is echt: déze lekkere snoepjes zijn nu ook als ijsjes verkrijgbaar

Thuis & wonen
Ja, het is echt: déze lekkere snoepjes zijn nu ook als ijsjes verkrijgbaar

Iedereen kent ze wel: de Dropfruit Duo’s van Red Band (als je voor pret bent!). Het is dan ook niet gek dat dit het meest verkochte snoepje van het merk is. En als het woord ‘krijtje’ genoemd wordt, zal niemand gek opkijken dat we het over drop hebben in plaats van het tekengerei. Ben jij ook zo dol op beide lekkernijen? Fans opgelet, er is namelijk een nieuwe variant van deze succesvolle dropjes. En wel… ijsjes!

Van snoepjes naar ijsjes

Ja, je leest het écht goed. Vanaf nu liggen deze nieuwste ijsjes in het koelschap. Wat je je moet voorstellen bij de smaak? Nou, precies zoals de klassieke dropjes smaken. De koude Dropfruit Duo’s hebben de fruitsmaak van  sinaasappel, ananas of aardbei – met daaroverheen natuurlijk een laagje drop. De Venco Schoolkrijtijsjes hebben een romige buitenkant met pepermunt-, vanille- en anijssmaak en een kern van zachte drop. Als dit geen heerlijke zomer belooft te worden, weten wij het ook niet meer.

Lees ook
Sprintje naar de winkel: hiér scoor je vanaf nu pindakaas met Snickers- en M&M-smaak

Doorbijten

Naast de toch wel aparte ijssmaak is er ook een bijzondere manier om deze verkoelende lekkernij te eten. Voor de optimale smaakervaring is het zaak je tanden in deze ijsjes te zetten. Bijten en niet likken, dus. Op die manier komen de verschillende smaken – van drop en fruit of van mint en drop – samen en dat zorgt voor de maximale ervaring. Dat wordt even doorbijten voor de gevoelige types onder ons.

Geen grap

Ook wij dachten – met de maand april in zicht – dat dit een geweldige 1 aprilgrap was. Maar deze nieuwste ijsjes kan je daadwerkelijk in je winkelmandje stoppen. Ze zijn uitsluitend verkrijgbaar bij Albert Heijn. De verkoopadviesprijs is 2,79 euro per verpakking van tien Red Band-ijsjes (30 ml per stuk) en per verpakking van acht Venco-ijsjes (40 ml per stuk). Nu alleen nog wachten op het warme weer!

Dropfruit Duo’s Venco schoolkrijt ijsjes

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock/exPRtease

Shoppen is altijd een goed idee