Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Recept: zomerse prosseco-frambozenpunch

Recept: zomerse prosseco-frambozenpunch

Thuis & wonen
Recept: zomerse prosseco-frambozenpunch

De zon schijnt en het is weekend! Het perfecte excuus om een heerlijk aperitief achterover te slaan. En wat schreeuwt er nog meer ‘zomer’ dan deze prosecco-frambozenpunch?

Voor 4 pers. • 10 min. + 30 min. rusten

Ingrediënten
350 g frambozen
een handvol muntblaadjes
3 onbehandelde limoenen
60 ml frambozenrum (type: Bacardi Framboos)
50 g rietsuiker
500 ml prosecco (goed gekoeld)
300 ml bruiswater (goed gekoeld)

Zo gemaakt
Spoel de frambozen en de munt en laat goed uitlekken. Maak de limoenen goed schoon onder stromend water en snij ze in dunne plakjes. Mix de rum met de suiker in een punchkom. Voeg er de frambozen, de plakjes limoen en de munt aan toe, zet een halfuur weg en roer goed om. Leng de punch aan met de prosecco en het bruiswater.

 

 

Probeer ook:

Bron: Flair.be

Shoppen is altijd een goed idee