Het is eindelijk weer aspergeseizoen! Doe eens iets heel anders en verwerk deze overheerlijke groente in een vegetarische wrap. Zo kun je ook gemakkelijk meenemen naar park voor een gezellige woensdagmiddag-picknick.
Ingrediënten voor 4 personen
- 8 groene asperges
- 12 blaadjes munt
- 12 blaadjes basilicum
- 4 vellen rijstpapier
- 8 blaadjes sla
- ½ komkommer
- 200 g roomkaas (type Philadelphia)
- 1 el wasabipasta
- 2 el bieslook (in ringetjes)
- 2 el wittewijnazijn
- 4 el olijfolie
- 2 tl suiker
- 1 tl mosterd
Bereidingswijze
Stap 2. Meng alle ingrediënten voor de kruidenvinaigrette.
Stap 3. Haal de vellen rijstpapier uit het water en leg ze open op je werkblad. Leg op elk vel rijstpapier 1 à 2 blaadjes sla, zodat het rijstvel voor 1/3 bedekt is (halveer de sla eventueel). Leg daarop wat komkommerreepjes, wat stukjes asperge en een toefje wasabikaas, 3 blaadjes munt en 3 blaadjes basilicum.