Je bent hier: Home > Thuis & wonen > RECEPT: Tosti met feta en rozijntjes

RECEPT: Tosti met feta en rozijntjes

Thuis & wonen
RECEPT: Tosti met feta en rozijntjes

Zin in een originele lunch of een lekkere late night snack? Dan is deze tosti echt iets voor jou. De zoutige feta combineert goed met een zoete rozijntjes, de munt maakt het lekker fris en de spinazie zorgt voor een gezonde toets. Oh ja, zeiden we al dat het zo klaar is? 

Dit heb je nodig:

  • toastbrood 16 sneetjes
  • feta (verkruimeld) 200g
  • rozijnen 3 el
  • kappertjes 2 el
  • pijnboompitten 3 el
  • jonge spinazie handje
  • munt 5 blaadjes
  • olijfolie (of boter)

Zo maak je het:

  1. Snij de korsten van het brood af. Beleg 8 sneetjes brood met de spinazie. Verdeel er de andere ingrediënten over. Dek af met de resterende sneetjes brood.
  2. Bestrijk het brood aan de buitenkant met wat boter of olijfolie. Gril de tosti’s een paar minuten, tot ze lekker knapperig zijn. Als je een tosti-ijzer hebt, kan je dat natuurlijk ook gebruiken! Serveer met tomatenchutney of ketchup.

 

 

Dit is vast ook iets voor jou:

Bron: Libelle Lekker

Shoppen is altijd een goed idee