Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Recept: Toast met zalm-omelet

Recept: Toast met zalm-omelet

Thuis & wonen
Recept: Toast met zalm-omelet

Heb je het iets te laat gemaakt gisteravond? Dan is dé beste oplossing een uitgebreid ontbijtje naar binnen werken. Een goede maaltijd doet wonderen! Deze toast met zalm-omelet maakt je binnen no time weer fris en fruitig!

Toast met zalm-omelet

Recept voor 4 personen

Wat heb je nodig?

  • 4 dikke sneden boerenbrood
  • 120 g gerookte zalm
  • 4 eieren
  • 50 g kruidenkaas
  • bieslook
  • 2 el room
  • 1 el boter
  • peper
  • zout

En zo maak je het!

Klop de eieren los met de room, peper en zout. Snij de zalm in 4 stukken. Snij de korsten van het brood.
Verwarm de boter in een pan. Schenk er de eieren in en verdeel er de 4 stukjes zalm over. Zet er een deksel op en laat zachtjes stollen. Toast ondertussen het brood.
 
Snij de omelet in 4 stukken (of gebruik een uitsteekvormpje) en leg ze op de toast. Werk af met de kruidenkaas en bieslook.
Geniet ervan!
Recept via Libelle-Lekker.
Zin in nog meer lekkers?

 

Shoppen is altijd een goed idee