Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Recept: Spaghetti aglio, olio e peperonico

Recept: Spaghetti aglio, olio e peperonico

Thuis & wonen
Recept: Spaghetti aglio, olio e peperonico

Wacht jij ook al weer ongeduldig op het volgende salaris en moet je het tot die tijd even rustig aan doen? Dit recept is makkelijk, lekker en bovenal budgetproof. Met het geld dat je zo bespaart kun je nog wel een paar schoenen kopen 😉

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 500 g spaghetti
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 bosje bladpeterselie
  • 1 citroen (zeste)
  • 50 g ansjovis (in olie)
  • 1 kl chilivlokken
  • Olijfolie
  • Zout

En zo maak je het:

  1. Pel de knoflookteentjes en hak deze en de peterselie fijn.
  2. Kook de spaghetti beetgaar
  3. Bak de knoflook lichtjes aan totdat deze glazig is. Voeg dan de ansjovis en chilivlokken toe en laat de ansjovis wat smelten.
  4. Voeg de spaghetti aan de pan toe en meng. Doe er wat geraspte citroenschil en peterselie overheen. Werk af met een scheutje olijfolie.

Klaar!

Bron: libelle-lekker.be

Lees ook: 

Recept: Taco´s met rundvlees en guacamole

Recept: wraps met groene asperges

Recept: pasta met broccoli en pijnboompitten

Shoppen is altijd een goed idee