Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Recept voor op de barbecue: visspiesjes met saffraan en paprika!

Recept voor op de barbecue: visspiesjes met saffraan en paprika!

Thuis & wonen
Recept voor op de barbecue: visspiesjes met saffraan en paprika!

Vanavond alweer een barbecue gepland? Dan kan het zomaar zijn dat je eigenlijk helemaal geen zin meer hebt in al dat vlees. Probeer daarom eens deze visspiesjes! Ze kunnen prima op de barbecue liggen, maar zijn net een tikkeltje origineler. En nog lekker ook!

Visspiesjes met saffraan en paprika.

Recept voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

  • 600 g visfilet (lotte, rode poon, zeewolf)
  • 1 groene paprika
  • 6 el olijfolie
  • saffraan
  • peper
  • zout

En zo maak je het!

Snij de vis in blokjes. Spoel de paprika, verwijder de zaadlijst, snij in blokjes van dezelfde grootte als de vis.

Prik de vis en de paprika afwisselend op spiesjes. Leg ze in een schaal.

Meng de olie met saffraan, peper en zout. Lepel deze marinade over de visspiesjes. Laat ze afgedekt 1 uur marineren in de koelkast.

Gril de spiesjes rondom gaar en goudbruin in de grillpan of op de barbecue, dit heeft ongeveer 3 minuten de tijd nodig. Eetsmakelijk!

Recept via Libelle-Lekker.

Dit is ook heerlijk op de barbecue!

 

Shoppen is altijd een goed idee