Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Recept: no-bake bosbessenkoekjes

Recept: no-bake bosbessenkoekjes

Thuis & wonen
Recept: no-bake bosbessenkoekjes

Het is zó verleidelijk om in de middag toe te geven aan je snack en snaaibehoefte. Tot je deze koekjes meeneemt als snack. Beloofd. Deze healthy cookies hoef je niet af te bakken in de oven en ze zijn bovendien glutenvrij en vegan. Makkelijk, gezond én lekker. 3 x win.

Voor 10 koekjes

  • 75 g walnoten
  • 2 el esdoornsiroop
  • 22,5 g kokosolie
  • Handvol bosbessen

Zo maak je ze:

Hak de walnoten fijn in een blender. Smelt de kokosolie in een pannetje. Meng alle ingrediënten met elkaar. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en maak met twee lepels kleine hoopjes van het mengsel. Zet de koekjes minsten een uur in de diepvries voor je ze serveert. Je kan ze meteen serveren nadat je ze uit de diepvries hebt gehaald, ze worden namelijk niet keihard. Je kan deze koekjes een poosje (2 weken) in de diepvries bewaren.

 

Probeer ook:

 

Bron: Flair.be

Shoppen is altijd een goed idee