Of je nu een beginnend bakwonder bent of een gevorderde: zet de oven maar alvast aan voor deze overheerlijke Malteserstaart!
Ingrediënten (voor 10 personen)
- 2 zakjes kant-en-klaar chocoladecakedeeg
- 100 g boter
- 200 g poedersuiker
- 12 witte KitKat-repen
- 3 zakjes Maltesers
Bereiding
- Smeer een ronde cakevorm in met boter en bestrooi met bloem. Klop de overtollige bloem eruit.
- Giet het taartdeeg in de vorm en bak ± 50 minuten in een op 180° C voorverwarmde oven.
- Check met een satéprikker of de taart gaar is. Haal voorzichtig uit de vorm en laat afkoelen op een rooster.
- Meng de zachte boter met de poedersuiker tot een homogene massa. Bestrijk de buitenkant van de cake volledig met dit mengsel.
- Schik de KitKat-repen per twee rondom de taart. Druk goed in de botermassa.
- Vul de bovenkant op met Maltesers.
- Bind een lint om de cake heen, zodat de KitKats mooi rechtop blijven staan.
Eet smakelijk!
Maak ook