Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Recept: linzensalade met gebakken geitenkaas

Recept: linzensalade met gebakken geitenkaas

Thuis & wonen
Recept: linzensalade met gebakken geitenkaas

Probeer je minder vlees te eten, maar vind je het nog lastig om met originele en lekkere gerechtjes te komen zónder vlees of kip? Dan is deze linzensalade een goede tip om eens te proberen. Het is ontzettend lekker, voedzaam en door de linzen een bron van ijzer. Geniet ervan!

Linzensalade met gebakken geitenkaas

Gerecht voor 4 personen

Wat heb je nodig?

  • 240 g linzen
  • 2 rode uien
  • 150 g krulsla
  • 8 geitenkaas (gepaneerd)
  • vloeibare honing

En zo maak je het!

Spoel de linzen. Kook ze gaar volgens de instructies op de verpakking. Giet af en spoel ze met koud water. Pel de rode uien en snij ze in ringen.

Spoel de krulsla, maak droog. Meng de sla met de uiringen en de linzen. Bak de gepaneerde geitenkaasjes goudbruin in de pan. Leg de geitenkaasjes op de salade en bedruppel met honing.

Eet smakelijk!

Bron: Libelle-Lekker.

Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee