Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > RECEPT: deze heilige Nutellacheesecake met perfecte Oreobodem hoeft niet in de oven

RECEPT: deze heilige Nutellacheesecake met perfecte Oreobodem hoeft niet in de oven

Thuis & wonen
RECEPT: deze heilige Nutellacheesecake met perfecte Oreobodem hoeft niet in de oven

Cheesecake, Nutella en Oreo’s. Wat kan er in godsnaam mislopen? Met deze Nutellacheesecake met Oreobodem verras je vriend en vijand. Of je verrast jezelf met het feit dat je blijkbaar een hele taart op jezelf weggewerkt krijgt. Smakelijk!

Welke ingrediënten hebben we nodig voor één cheesecake?

Dit recept is voor ongeveer 8 porties, en het kost je slechts 15 minuten om te maken. Daarna moet deze goddelijke taart nog wel 6 uur opstijven in de koelkast, dus houd daar rekening mee!

  • 200 g Nutella
  • 300 g roomkaas
  • 3 eetlepels poedersuiker
  • 300 g Oreo’s
  • 100 g bakboter
  • Enkele framboosjes/aardbeien/blauwe besjes/Maltesers/M&M’s…

En zo maak je de taart!

1. Bekleed een ronde taartvorm met bakpapier.

2. Mix de Oreo’s in een blender of keukenmachine tot fijne kruimels.

3. Smelt  de boter in een kookpotje of in de microgolfoven en meng de boteronder de Oreokruimels.

4. Verdeel de Oreokruimels over de bodem van de taartvorm (ook de zijkanten) en druk stevig aan met een lepel. Zet de taartbodem een uurtje in de koelkast.

5. Mix de roomkaas, Nutella en de bloemsuiker onder elkaar met een garde of keukenmixer.

6. Verdeel het Nutellamengsel over de Oreobodem en werk het geheel af met frambozen, aardbeien, blauwe bessen of maak de cheesecake nóg een tikkeltje beter met Maltesers, M&M’s of ander lekkers.

7. Laat de cheesecake een vijftal uur of gewoon een volledige nacht in de koelkast opstijven.

8. Aansnijden en smullen geblazen!

swoon

Copyright: Giphy

Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee