Je bent hier: Home > Thuis & wonen > RECEPT: havermout met citroen en framboos

RECEPT: havermout met citroen en framboos

Thuis & wonen
RECEPT: havermout met citroen en framboos

Het is ’s ochtends niet altijd even gemakkelijk om een gezond en evenwichtig ontbijt in elkaar te puzzelen. Vaak grijpen we dan maar naar een boterham, maar altijd hetzelfde kan snel gaan vervelen. Daarom speciaal voor jullie: een ontbijtje dat niet alleen super lekker is, maar dat je de avond ervoor al kan klaarmaken. 

Dit heb je nodig:

  • 40 gram havervlokken
  • 100 milliliter magere melk
  • 100 gram magere platte kaas
  • De schil en het sap van 1/4 citroen
  • 1 koffielepel maanzaad
  • 1 koffielepel vanillesuiker
  • 1 handvol frambozen

Zo maak je het:

1. Meng ’s avonds alle ingrediënten – behalve de frambozen – al door elkaar en doe het in een klein potje

2. Laat je creatie een nachtje in de koelkast rusten

3. ‘S ochtends kan je de frambozen over de mix dresseren

Tip: als je bevroren frambozen gebruikt, mogen ze ’s avonds al mee de koelkast in

En dan, genieten maar!

Nog meer leuke recepten:

Bron: Weight Watchers & Flair.be

Shoppen is altijd een goed idee