Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Recept: groentetaart voor de luie chef

Recept: groentetaart voor de luie chef

Thuis & wonen
Recept: groentetaart voor de luie chef

Deze mediterrane groentetaart met geitenkaas flans je in een mum van tijd in elkaar. Ideaal dus als je niet zo’n zin hebt om te koken of eens iets anders wil proberen voor de lunch.

Dit heb je nodig voor een groentetaart voor 4 personen

  • 1 portie groentemix (mediterraans)
  • 1 rol bladerdeeg
  • 1 rol geitenkaas (in schijfjes)
  • 1 handvol gegrilde paprika’s

En zo maak je de taart:

1. Verwarm de oven voor op 200° C. Leg het bladerdeeg op een bakplaat met bakpapier.

2. Verdeel de mediterrane groenten over het deeg. Laat 1 centimeter vrij langs de rand.

3. Verdeel de geitenkaas over de taart. Bak ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven.

4. Laat de taart afkoelen op een rooster. Garneer met reepjes gegrilde paprika. Tip: Lekker met een groene sla.

 

Probeer ook eens:

Bron: Libelle Lekker

Shoppen is altijd een goed idee