Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Recept: Fusilli met garnalen, kerstomaatjes en pesto

Recept: Fusilli met garnalen, kerstomaatjes en pesto

Thuis & wonen
Recept: Fusilli met garnalen, kerstomaatjes en pesto

Binnenkort een picknick gepland? Probeer dan eens dit heerlijk zomerse gerechtje, met garnaaltjes en pesto. Ook ideaal om mee te nemen naar werk, als gezonde lunch. Viva Italia!

Fusilli met garnalen, kerstomaatjes en pesto

Recept voor 4 personen

Wat heb je nodig?

  • 400 g fusili (tricolore)
  • 250 g garnalen (gepeld)
  • 10 kerstomaten
  • 4 el pesto
  • olijfolie
  • peper
  • zout

En zo doe je het!

Kook de pasta beetgaar. Giet af, spoel met koud water en laat goed uitlekken. Besprenkel met olijfolie en laat afkoelen.
Spoel en halveer de kerstomaatjes. Meng ze met de pasta, de pesto en de garnalen. Breng op smaak met peper en zou. Laat 5 minuten rusten.
Schep de pasta nog eens om en serveer ‘m meteen, of bewaar hem maximaal 48 uur in de koelkast.
Enjoy!
Zin in nog meer zomerse gerechtjes?

Bron: Libelle-Lekker

Shoppen is altijd een goed idee