Deze taart is zó decadent lekker dat de taart op zal zijn voordat je het door hebt, bak er dus maar vast twee 😉Â
Behalve verrukkelijk, is hij ook nog eens makkelijk te maken en budgetvriendelijk. Just perfect!
Ingrediënten:
- 1 rol zanddeeg (kant-en-klaar)
- 2 eieren
- 60 g suiker
- 60 g kandijsuiker
- 60 g bloem
- 150 g zachte boter
- 150 g chocoladedruppels
- 150 g walnoten (gehakt)
Verder heb je een keukenmachine nodig (hopelijk heb je zo’n leuke als hieronder) en een ronde taartvorm.
Zo maak je hem:
- Verwarm de oven voor op 170 °C.
- Bekleed de taartvorm met het zanddeeg. Vouw de randen een beetje dubbel en prik er wat gaatjes in.
- Klop de eieren met de keukenrobot samen met beide soorten suiker tot een luchtig geheel.
- Voeg op een lage stand de bloem en de zachte boter toe en als laatste de gehakte walnoten en de chocoladedruppels.
- Doe het beslag in de taart en bak hem 45 minuten in de voorverwarmde oven. Laat 30 minuten afkoelen en snij dan pas in stukken. Lekker met een bolletje vanille-ijs.
Lees ook:
Deze taart met Nutella maak je met slechts 3 ingrediënten
Bron: libelle-lekker.be