Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Recept: custardtaart met frambozen

Recept: custardtaart met frambozen

Thuis & wonen
Recept: custardtaart met frambozen

Een fijn recept voor als je wat te vieren hebt en je een lekkere taart wilt maken. Je kunt deze custardtaart ook als toetje eten. Net zo lekker!

Custardtaart met frambozen

Recept voor 1 taart
Tijd: 60 min.

Dit heb je nodig

  • zandtaartdeeg (kant-en-klaar of zelfgemaakt)
  • 1 liter custard (zelfgemaakt of kant-en-klaar)
  • verse frambozen

Zo maak je het

Verwarm je oven voor op 180 graden. Begin met het maken van het zandtaartdeeg. Bedek de taartvorm met het zanddeeg en prik gaatjes met een vork in het deeg. Leg vervolgens een stuk bakpapier op het deeg en vul de vorm met bonen. Bak de taart ongeveer 15 minuten en verwijder vervolgens de bonen en het bakpapier. Bak het deeg vervolgens nog circa 15 minuten.

Maak ondertussen de custard en laat deze afkoelen. Als het deeg en de custard is afgekoeld, vul je de taartvorm met de custard. Zet de taart in de koelkast en laat deze een paar uur opstijven.

Maak het geheel af met verse frambozen. Bewaar de taart in de koelkast totdat je hem gaat serveren.

Eet smakelijk!

sopie_150px

Sofie

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

 

 

Maak ook

Shoppen is altijd een goed idee