Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Cheers! Deze champagne-mojito maakt je borrel nóg beter

Cheers! Deze champagne-mojito maakt je borrel nóg beter

Thuis & wonen
Cheers! Deze champagne-mojito maakt je borrel nóg beter

De (werk)dag zit erop en hup, door naar het spitsuur? Echt niet! Tijd voor een welverdiend drankje.

Dit recept is supersnel gemaakt en echt het proberen waard.

Ingrediënten

  • 4 ijsklontjes, eventueel gecrusht
  • 15 ml rietsuikersiroop
  • sap van 1 grapefruit
  • sap van 1 limoen
  • 45 ml rum
  • 45 ml rosé
  • 8 blaadjes munt
  • 200 ml champagne

Extra nodig: cocktailshaker

Bereiding

Vul een cocktailshaker met ijs, siroop, grapefruitsap, limoensap, rum en rosé. Schud goed en serveer in een glas gevuld met extra (gecrusht) ijs, samen met 8 blaadjes munt. Vul aan met champagne en klaar!

Wat je erbij kunt eten? De lekkerste recepten zijn te vinden in Flair 21. Deze editie ligt vanaf 22 mei in de winkels. Bestellen kan hier

Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee