Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Recept: bruschetta’s met fruitige geitenkaas

Recept: bruschetta’s met fruitige geitenkaas

Thuis & wonen
Recept: bruschetta’s met fruitige geitenkaas

Dit receptje doet ons watertanden. Want hoe lekker is het om af en toe even uit te pakken tijdens de lunch, en niet standaard een bammetje met kaas naar binnen te werken rond het middaguur? Verwen jezelf met deze zelfgemaakte bruschetta’s!

Bruschetta’s met fruitige geitenkaas

Recept voor 2 personen

Wat heb je nodig?

  • 75 g geitenkaas (verkruimeld)
  • 1 appel (in kleine stukjes)
  • 8 sneetjes stokbrood
  • verse tijm (gehakt)
  • gehakte oregano
  • zwarte peper uit de molen (grof gemalen)
  • Pasta & Salad Mosterd-Peer van La William

En zo maak je deze lekkere lunch!

Meng de geitenkaas, de stukjes appel, de tijm, oregano en peper in een kom. Leg de broodjes op een bakplaat en gril ze 1 à 2 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn.

Besmeer de broodjes met Pasta & Salad Mosterd-Peer en het geitenkaasmengsel.Laat de broodjes nog 1 minuut in de oven roosteren tot de kaas gesmolten is.

Versier met verse kruiden en genieten maar!

Recept via Libelle Lekker.

Zin in nog meer lekkers?

 

Shoppen is altijd een goed idee