Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Prince Charming’ zorgt voor nóg meer liefdesgeluk: tussen deze twee knappe heren is het dik aan

‘Prince Charming’ zorgt voor nóg meer liefdesgeluk: tussen deze twee knappe heren is het dik aan

‘Prince Charming’ zorgt voor nóg meer liefdesgeluk: tussen deze twee knappe heren is het dik aan

Wie ‘Prince Charming’ heeft gekeken, weet dat sprookjes soms tóch tot een goed einde komen. Marvin wist toch zijn liefdesgeluk te vinden bij Ferdi, die in de reeks tweede werd, maar achteraf toch de ware bleek. Maar zij zijn niet de enigen die het op dit moment meer dan gezellig samen. Twee van de heren die streden om het hart van prins Marvin, hebben elkaar ook helemaal gevonden.

Geen seksuele spanning

Al in de reünie-aflevering onthulden Joep en Vince, die in ‘Il Palazzo’ al een goede band kregen, een bijzondere klik te hebben. Nu hebben de twee onthuld een helemaal exclusief setje te vormen. Dat vertellen de twee aan Grazia. In het huis was er slechts sprake van vriendschap. “Er hing helemaal geen seksuele spanning onderling, iedereen was gefocust op Marvin.”  Maar na hun vertrek uit het programma bleven de heren contact houden.

De tekst gaat verder onder het screenshot.

prince charming vince joep

Vince Charming

Toen ze eenmaal gingen afspreken, merkten Joep en Vince al snel dat hun band toch niet alleen maar vriendschappelijk was. In december, nagenoeg gelijktijdig met Ferdi en Marvin, sloeg de vonk daadwerkelijk over. De eerste zoen vond plaats na het kerstdiner, waarvan ze genoten met Ferdi en Dignum. Joep legt uit: “Wij bleven met z’n tweeën achter en van het één kwam het ander. Dat was de eerste echte spark.”

In het geniep

Net als Ferdi en Marvin moesten ook zij in het geheim op date. Gelukkig was er vanwege de huidige maatregelen toch al weinig mogelijk. Maar wie denkt dat de overige kandidaten wél al wisten van hun geluk, heeft het mis. Iedereen kreeg pas tijdens de reünie te horen dat er wat gaande was. Vince: “Omdat het nog zo pril is ga je het niet meteen aan de grote klok hangen.” Joep sluit zich daarbij aan: “Je wil eerst met elkaar kijken of het überhaupt iets is. Dus ja, ze waren wel verbaasd tijdens de laatste aflevering.”

Lees ook
Zó hield ‘Prince Charming’-droomkoppel Marvin en Ferdi hun liefde maanden verborgen

Geen relatie

Toch willen Vince en de ‘jarige Joep’, die maandag 29 kaarsjes uitblaast – van het label ‘relatie’ nog even niets weten. “Maar we zijn nu zeker exclusief. We hebben het gewoon heel leuk en gezellig samen”, zegt Joep, die de term nogal zwaar vindt klinken op dit moment. De twee doen het rustig aan. Vince: “We willen het allemaal niet overhaast doen, we zijn elkaar ook nog aan het ontdekken. Het is inderdaad heel leuk samen en we zijn exclusief.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: Videoland