Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Komt Tommy uit ‘Prince Charming’ je bekend voor? Je kunt hem ook al kennen van dít programma

Komt Tommy uit ‘Prince Charming’ je bekend voor? Je kunt hem ook al kennen van dít programma

Thuis & wonen
Komt Tommy uit ‘Prince Charming’ je bekend voor? Je kunt hem ook al kennen van dít programma

Fans van ‘De Bachelorette’ kunnen sinds een week geleden genieten van een soortgelijk programma, genaamd ‘Prince Charming’. Hierin is te zien hoe tien (en later nog twee extra) knappe, vrijgezelle mannen zijn afgereisd naar het Italiaanse eiland Sicilië, met allemaal maar één doel voor ogen: het hart veroveren van de ‘prins’, de 29-jarige Marvin. In principe zijn het allemaal onbekende singles die meedoen aan het programma, maar net als bij andere realityshows kan er soms best een bekend gezicht tussen zitten. Het zou dan ook héél goed kunnen dat je Tommy al eens eerder voorbij hebt zien komen.

Tommy ‘Prince Charming’

Tommy behoort dan misschien niet tot de eerste tien mannen die hun intrede maakten in Il Palazzo Bianco, maar dat maakt hem zéker niet minder geliefd bij Marvin. Sterker nog, hij lijkt een van de serieuze kanshebbers in Prince Charming. Maar als het hem lukt om er met de winst vandoor te gaan, zal dit niet zijn eerste ‘bekende’ liefde worden.

Geordie Shore

Als je (stiekem) fan bent van realityshows en trash tv, is de kans groot dat je Tommy al weleens eerder hebt gezien. De Prince Charming-deelnemer kun je namelijk kennen van Geordie Shore, als ex van een van de hoofdrolspelers. Tommy dook in het twintigste seizoen van het Britse programma op, toen hij een date had met Nathan. Te zien was hoe hij zijn toenmalige vriend een paar Nederlandse woordjes probeerde te leren én inging op de vraag of hij voor de liefde vaker naar Newcastle zou willen komen. Hoewel hij liet weten dat zeker te zien zitten, blijkt nu dat die relatie toch nergens op uitgelopen is.

De tekst gaat verder onder de video.

Prince Charming

De vrijgezelle mannen komen dan misschien naar Sicilië voor Marvin, maar het is nog maar de vraag of ze niet voor elkaar vallen in Prince Charming. “Bij De Bachelorette had je natuurlijk allemaal heteromannen, daar ontstaat hooguit een bromance“, zei de ‘prins’ er onlangs over. “Dat is met tien homoseksuele mannen natuurlijk wel anders. Ze kunnen ook op elkaar vallen. Tijdens de opnames werden de jongens onderling ook hechter.”

Lees ook
Prince Charming’s Marvin over coming-out: ‘Ik ben ook een keer goed bedreigd met een mes’

Nieuwe De Bachelor(ette)

De kans is overigens groot dat Videoland binnenkort ook weer een heteroversie van De Bachelor(ette) aankondigt. Na de deelname van Gaby hebben al meerdere BN’ers te kennen gegeven open te staan voor een publiekelijke zoektocht naar de liefde. Onder andere déze bekende dj werd genoemd als kandidaat, een nieuwtje waar ook zijn bekende ex-vriendin op reageerde. Inmiddels benieuwd geworden naar het verloop van Prince Charming? De eerste drie afleveringen van de show staan inmiddels op Videoland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Lovereality.nl | Beeld: still, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee