Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Videoland komt met gloednieuwe spin-off van ‘De Bachelorette’ en dít is de knappe vrijgezel

Videoland komt met gloednieuwe spin-off van ‘De Bachelorette’ en dít is de knappe vrijgezel

Thuis & wonen
Videoland komt met gloednieuwe spin-off van ‘De Bachelorette’ en dít is de knappe vrijgezel

Gaby Blaaser hield met haar aanbidders in ‘De Bachelorette’ tienduizenden kijkers aan de buis gekluisterd. Videoland hoopt dat succes dunnetjes over te doen met de nieuwe spin-off ‘Prince Charming’. Da’s hetzelfde concept, maar dan nét iets anders.

Videoland’s ‘Prince Charming’

De ‘prins’ in kwestie heet Marvin en is woensdag vast voorgesteld aan het grote publiek. Hij is 29 jaar, komt uit Limburg en is naarstig op zoek naar een… man! Dit keer dus geen hetero-, maar een gay-versie van de kijkcijferknaller. Tien vrijgezelle mannen gooien alles in de strijd om het hart van deze ‘prins op het witte paard’ te veroveren.

Nóg spannender

Het decor leent zich daar in ieder geval prima voor: het hele gezelschap is overgevlogen naar het Italiaanse Sicilië voor dit spannende liefdesavontuur. Dat avontuur heeft overigens de potentie om nóg opwindender en meeslepender te worden dan De Bachelorette. Er bestaat immers de kans dat de vonk niet alleen overslaat tussen Marvin en een kandidaat… “Valt hun oog alleen op Prince Charming, of bloeit er ook liefde op binnen de groep?”, teaset Videoland een nu al smakelijke plottwist. Marvin ruilt Gaby’s rozen in voor stropdassen. In de ‘stropdassenceremonie’ stuurt hij de man voor wie hij het minste voelt huiswaarts.

Marvin wie?

Voor wie zich afvraagt waar-ie Marvin van moet kennen: nergens van. In tegenstelling tot in De Bachelorette is de vrijgezel ditmaal een onbekende Nederlander. Volgens RTL gaat het hier om een “zorgzame, goed verzorgde” man. “Zijn vrije tijd brengt hij het liefst door met zijn vrienden, ook is hij regelmatig te vinden in de sportschool. Zijn grote passie is paardrijden. Hierin ervaart hij de ultieme vrijheid, kan hij echt zichzelf zijn en krijgt hij rust naast zijn werk bij een internationale farmaceutische groothandel.”

‘De Bachelor’

De kans is groot dat Videoland binnenkort ook weer een hetero-versie van De Bachelor(ette) aankondigt. Na de deelname van Gaby hebben al meerdere BN’ers te kennen gegeven open te staan voor een publiekelijke zoektocht naar de liefde. Onder andere déze bekende dj werd genoemd als kandidaat, een nieuwtje waar ook zijn bekende ex-vriendin op reageerde.

Lees ook
BN’ers in ‘First Dates’: schiet Bachelorette-ster Kasper wel raak in dit datingprogramma?

Aftellen

Maar first things first: het eerste seizoen van Prince Charming, een format dat al successen boekte in Duitsland en de VS, is vanaf 16 december te zien. Videoland trapt meteen af met twee afleveringen van de datingshow. Als dat niet genieten wordt…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bereid je voor op een nieuwe datingshow! 😍 Vanaf 16 dec gaat onze Prince Charming op zoek naar de liefde. Lukt het hem zijn droomman te vinden?

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Bron: VIVA | Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee