Je bent hier: Home > Acties > Winnend het jaar uit: scoor de állerlaatste prijzen van 2019 in ‘Flair’s Final Countdown’

Winnend het jaar uit: scoor de állerlaatste prijzen van 2019 in ‘Flair’s Final Countdown’

Acties
Winnend het jaar uit: scoor de állerlaatste prijzen van 2019 in ‘Flair’s Final Countdown’

Flair maakte van de decembermaand een extra groot feest. Dankzij onze adventskalender veranderde de site in een heus prijzencircus, waarbij tot aan de kerstdagen de prachtigste cadeaus zijn weggeven. Of er tijdens het uitbuiken niets meer te beleven valt op Flaironline? Think again.

Flair’s Final Countdown

De laatste week van 2019 reserveerden we eigenlijk voor het bijkomen van de prijzengekte, maar dat plan beviel ons toch niet zo. Dit decennium moet toch spetterend worden afgesloten? Daarom doen we onze waanzinnige weggeef-actie nog eens dunnetjes over met Flair’s Final Countdown.

Tipje van de sluier

Aftellen naar een hagelnieuw jaar doen we wederom met iedere dag kans op fantastische prijzen, zodat je 2020 vol geluk, energie, enthousiasme en vrolijkheid kunt beginnen. Wat er te winnen valt? Daar willen we uiteraard nog niet teveel over verklappen. Een tipje van de sluier: verwacht onder meer de allerfijnste uitjes, beauty-musthaves en motivatietoppers voor een gezonde start van het nieuwe jaar.

Grijp je kans

Van 27 december tot en met oudjaarsdag maak je iedere dag weer kans op een toffe nieuwe prijs. Iedere actie loopt in totaal één week, dus ook begin 2020 kun je nog meedingen naar jouw ultieme cadeaus. Winnaars brengen we na het sluiten van de winacties op de hoogte. Houd de Flair-site dus ook deze laatste dagen van het jaar én begin januari donders goed in de gaten, want voor je het weet zijn je kansen verkeken. Win, win, winnen maar!

Disclaimer: over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Shoppen is altijd een goed idee