Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Déze presentatrice is binnenkort te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden

Déze presentatrice is binnenkort te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden

Thuis & wonen
Déze presentatrice is binnenkort te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden

Meerdijk krijgt er een nieuwe bewoner bij. Niemand minder dan Paula Udondek, de presentatrice van het programma Get the Picture, zal zich namelijk aan de cast van Goede Tijden, Slechte Tijden voegen.

Get the Picture

Het is voor Paula alweer een tijd geleden dat ze op de beeldbuis verscheen. Hoewel ze ook bij diverse toneelschappen heeft gezeten, kent het grote publiek haar ongetwijfeld van het programma Get the Picture. De presentatrice presenteerde dit spelletjesprogramma van 1999 tot 2002 en maakte hiervoor maar liefst 1215 afleveringen.

Theater

Toch is de keuze om nu te gaan acteren niet heel verassend. Naast dat ze verschillende theaterproducties op haar nam mag schrijven, heeft ze ook theaterwetenschappen gestudeerd en zelfs acteerlessen aan de universiteit van West Virginia in Amerika gevolgd.

Gastrol

Na jarenlang niet in de spotlights te hebben gestaan, zien we Paula binnenkort dus terug in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hier zal ze de gastrol van Janneke de Gooy vertolken. Zij is de behandelend arts van Bing Mauritius, die in het ziekenhuis ligt na een dramatisch ongeval op de kermis. Aan arts Janneke de taak om hem te vertellen dat zijn onderbeen zal worden geamputeerd.

Lees ook
‘Slechte tijden’ voor makers én fans van ‘GTST’: soapopnames opnieuw volledig stilgelegd

Sesamstraat-acteur Hakim Traïdia

Paula is overigens niet de enige ‘oude bekende’ die deze maand haar intrede in de soapserie maakt. Deze week werden de kijkers namelijk al verrast met het personage van Sesamstraat-acteur Hakim Traïdia, die in GTST de rol van Sami El Amrani, de vader van Ilyas (Hamza Othman) en Marwan (Hassan Slaby) op zich neemt.

Donkere kant

“Sami is een goede man. Maar misschien dat hij ook donkere kant kan laten zien”, vertelt het Sesamstraat-personage over zijn rol. Voor de rest houdt hij nog lekker vaag wat kijkers allemaal staat te wachten. “Zijn vrouw is overleden, dus misschien heeft hij wel een geheime relatie. Misschien duikt er wel ineens een kind op, dat zegt dat hij zijn zoon is. Dat kan allemaal in een soap.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

GTST

Bron: De Telegraaf | Beeld: GTST

Shoppen is altijd een goed idee