Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Duimpje voor de verpleegkundigen!

Duimpje voor de verpleegkundigen!

Duimpje voor de verpleegkundigen!

Iedereen heeft er weleens eentje ontmoet – in gelukkige of in minder fijne tijden. Feit is dat de verpleegkundige en verzorgende dag en nacht voor je klaarstaat. Ze draaien nergens hun hand voor om en geven jou die extra power wanneer je dat nodig hebt. Kortom, supervrouwen (en mannen!) zijn het.

nursestation_H

 

Verdiend opkikkertje
En dan te bedenken dat de zorg momenteel flink onder druk staat wegens alle bezuinigingen. Verwacht wordt dat er in deze branche veel ontslagen gaan vallen. Kortom, de verpleegkundigen kunnen wel een opkikkertje gebruiken: dat harde werk en die uitstekende inzet mogen zeker beloond worden.

Help mee
Op NurseStation, het online platform voor en door verpleegkundigen, worden ze daarom deze zomer goed in het zonnetje gezet. En daar kun jij aan meehelpen! Denk bijvoorbeeld terug aan de verpleegkundige die jou ondersteunde bij de geboorte van je baby, of een verzorgende die regelmatig aan het bed van je geliefde stond toen hij of zij in het ziekenhuis lag.

We like nurses
Surf naar facebook.com/welikenurses, like de pagina en laat op die manier weten dat je de verpleegkundigen in Nederland waardeert om hun zorgzaamheid, betrokkenheid, kundigheid en passie. Natuurlijk kun je ook een bericht achterlaten voor een verpleegkundige die jou of een geliefde heeft bijgestaan.