Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De meest briljante hacks op Pinterest

De meest briljante hacks op Pinterest

De meest briljante hacks op Pinterest

Wij zijn dol op Pinterest. En wie net als wij úren kan blijven scrollen, komt de mooiste plaatjes en beste ideeën tegen. Wij zetten de briljantste hacks voor je op een rijtje. 

Hacks op Pinterest

Wij verzamelden ze voor je: de hacks op Pinterest die je niet mag missen!

Nooit meer zoeken naar die ene oorbel

Leuk bewaaridee voor je ringen en oorbellen: doe ze in een pillendoosje. Zo raak je ze nooit meer kwijt. En misschien nog wel het leukst: je kunt zo een sieradenweekplanning maken! Ideaal voor de controlfreaks onder ons. (Pinterest)

Nooit meer strijken

Topjes en jurken kreukelen snel wanneer je ze opvouwt en stapelt in je reiskoffer. Om vouwlijnen of kreukels te voorkomen, kun je er grote vellen papier tussen doen. Bewaar de vellen of proppen papier die bijvoorbeeld in nieuwe handtassen zitten. Leg je kledingitem ertussen en rol op tot een ‘sushirol’. (Pinterest)

Handige make-uphouder

Bewaar je oude lenzendoosje. Vul links met dagcrème en rechts met foundation. Zo hoef je niet je hele toilettas mee te slepen als je gaat logeren of als je je make-up wilt bijwerken op kantoor. Handig! (Pinterest)

Een tasje per dag

Voor de échte planners onder ons: ga je op vakantie of een weekendje weg? Zoek alvast outfits uit voor de komende dagen en doe ze per dag in een plastic tas. Stickertjes erop met daarop ‘maandag’ of ‘dinsdag’ en hup, je koffer in. Nu hoef je nooit meer je hele koffer uit te graven, op zoek naar dat ene kledingstuk. (Pinterest)

Opladerhoes

Niet alleen voorkom je zo dat je oplader en oordopjes verstrengeld raken, je hebt ook alles eenvoudig op één plek. Kijk maar! (Pinterest)

Droge bagage

Reisirritatie nummer één: lekkende shampooflessen in je koffer. Om dit te voorkomen, kun je wat huishoudfolie tussen de fles en de dop plaatsen. (Pinterest)

Douchemuts mee

Doe een douchemuts om je schoenen voordat je ze in je koffer legt. Zo blijven de kledingstukken eromheen schoon en hoef je je schoenen niet apart mee te sjouwen in een andere tas. (Pinterest)

Lees ook: