Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Pompoenrosti

Pompoenrosti

Thuis & wonen
Pompoenrosti

Met pompoen kun je echt van alles maken. Van een pompoenlasagne tot een hartige taart met pompoen en van pompoensoep tot pompoenrosti. Binnen een handomdraai heb je lekkere pompoenrostikoekjes. Serveer de rosti met bijvoorbeeld een rucolasalade en smullen maar!

Recept voor circa 6 rostikoekjes
Tijd: 20-25 min.

Dit heb je nodig:

  • 1/4 pompoen
  • 1 ei
  • half uitje
  • snufje zout/peper
  • 2 eetlepels geraspte kaas
  • snufje chilipoeder

Zo maak je het:

Snijd de pompoen in stukken en verwijder de schil. Rasp vervolgens de pompoen.

Meng de geraspte pompoen in een kom met het ei, een gesnipperd, uitje, een snufje zout/peper, geraspte kaas en chilipoeder. Giet vervolgens een scheutje olie in een pan en schep 3 eetlepels van het “beslag” in de pan.

Bak de rostikoekjes aan beide kanten circa 3 minuten. Ga zo door totdat het “beslag” op is en serveer de rostikoekjes met een lekkere salade.

Eet smakelijk!sopie_150px

Sofie 

 

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

Shoppen is altijd een goed idee