Wat eten we in de herfst? Pompoen! Sofie gebruikt de pompoen voor een overheerlijke ovenschotel met zoete aardappel en geitenkaas.
Dit heb je nodig:
Voor 2 personen
- 1 zoete aardappel
- 400 gram pompoen in blokjes
- snufje peper
- 1 tl honing
- 50 gram rucola
- 25 gram geitenkaas
Zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 220 graden. Schil de zoete aardappel en snijd die in blokjes. Doe de pompoen met de zoete aardappel in een ingevette ovenschotel. Voeg een scheutje olie, de honing en een snufje peper toe. Meng alles goed door elkaar. Verkruimel de geitenkaas over de pompoen/aardappel. Zet de ovenschotel circa 35-40 min. in de oven
Serveer de ovenschotel met rucola en een stukje vlees.
Tip: voeg ook eens wat uienringen toe.
Eet smakelijk!
Sofie
Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie.