Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Holly en Viktor zorgen voor giga ‘Love Island’-shocker: ‘Déze ‘verliefde’ kandidaat heeft al een vriendin’

Holly en Viktor zorgen voor giga ‘Love Island’-shocker: ‘Déze ‘verliefde’ kandidaat heeft al een vriendin’

Thuis & wonen
Holly en Viktor zorgen voor giga ‘Love Island’-shocker: ‘Déze ‘verliefde’ kandidaat heeft al een vriendin’

Normaliter is de laatste fase van ‘Love Island’ een tikkie saai. De koppels gedragen zich als gesettelde huismusjes en nieuwe aanwas is er niet. Maar vanavond is er sprake van een hele grote twist. Presentatoren Holly-Mae Brood (momenteel één van de verdachten in ‘The Masked Singer’) en Viktor Verhulst confronteren één van de deelnemers – die afgelopen week zelfs de liefde verklaarde aan zijn partner – met een pijnlijk gerucht. Er zou in Nederland al een geliefde op hem zitten te wachten…

Remco Diep(door het stof)enhorst?

In een teaser op het Instagram-account van Love Island zien we alle islanders bij de vuurkorf zitten. Presentatrice Holly-Mae Brood spreekt de groep toe: “Wie niet op zoek is naar liefde, heeft hier niets te zoeken.” En dan volgt een bizarre wending, want Viktor richt zich tot Remco Diepenhorst.

Groots bedrog

“Remco, de afgelopen dagen deden nogal wat berichten de ronde op sociale media dat jij je hart al verloren zou hebben in Nederland”, aldus Viktor. “Kan je dat eens uitleggen aan ons?” Zou het? Zou Remco zes weken lang zijn mede-Islanders en de kijkers thuis bedrogen hebben?

Exit voor Remco?

De Utrechtse surfer zou een vriendin thuis hebben zitten, kaarten de presentatoren aan. Mocht Remco toegeven dat het waar is (en aan de zenuwslopende teaser te zien lijkt het die kant op te gaan), dan kan het niet anders dan dat hij naar huis wordt gestuurd. En dat is schokkend, vooral voor Imen. Heeft Remco haar dan echt enkel om zijn vinger gewonden om er met de prijzenpot vandoor te gaan?

Lees ook
Dít is de prachtige, gloednieuwe villa van ‘Love Island Nederland & België’

De meeste dromen zijn bedrog…

Zij heeft al sinds het eerste oogcontact haar hart verloren aan Remco. Al op dag één bezweert ze hem de liefde op standje raket. Voor haar is Remco de ware, de jongen die haar opnieuw heeft doen laten geloven in de liefde. Hoewel hij wekenlang bleef herhalen dat hij niet goed is in het uiten van en praten over zijn gevoelens, zei hij eerder deze week toch écht tegen Imen dat hij “van haar houdt”. Man, man, man… we horen de “o mijn God’s met een zachte G al rondvliegen. Hoe loopt dit af?

Bekijk de schokkende beelden hieronder:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee