Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Door een piercing op déze plek voel jij je sexy

Door een piercing op déze plek voel jij je sexy

Door een piercing op déze plek voel jij je sexy

Wist je dat je oor een knooppunt is voor heel veel verschillende soorten gevoelens en behoeften? Nee? Verbaasd ons niets, hoor.

Als klein meisje wil je niets liever dan oorbellen, net als alle grote meisjes van de school. Want het dragen van oorbellen staat toch wel symbool voor vrouwelijkheid, en is een manier om simpel en subtiel je eigen stijltje te laten zien.

earrings

Earparty

Jaren later heb jij het waarschijnlijk niet bij slechts één oorgaatje weten te houden, en heb je misschien zelfs meerdere piercings en oorbelletjes in je oor waarmee je een echte earparty hebt gecreëerd. Er zijn zoveel leuke piercings en oorbelletjes te vinden, dat wij die keuze maar al te goed begrijpen. We don’t judge.

Frisky feeling

Maar nu blijkt dat je je door het plaatsen van een piercing op het begin van je oor, aan de bovenkant, nogal – ehm – frisky kunt gaan voelen. Een piercing aldaar zal niet gelijk zorgen voor een spetterend seksleven, maar spelen ermee kan wel zorgen voor een sexy feeling. En een traguspiercing zou dan juist weer hongerremmend werken.

Dus mocht je nog een bezoekje aan de piercingshop gepland hebben staan, denk dan na voor je kiest waar je je nieuwste sieraad plaatst!

Lees ook:

Bron: Elle