Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Yes! Dit personage maakt een comeback in ‘Grey’s Anatomy’

Yes! Dit personage maakt een comeback in ‘Grey’s Anatomy’

Yes! Dit personage maakt een comeback in ‘Grey’s Anatomy’

Spoiler alert: we gaan je nu heel goed nieuws vertellen over seizoen 17 van Grey’s Anatomy. Als je dit seizoen nog niet kijkt, kun je maar beter niet verder lezen, want dan verklappen we teveel. Wil je wel weten waar we het over hebben? Het zit zo: een ontzettend leuk personage gaat een comeback maken in de serie. Yes!

Comeback in Grey’s Anatomy

In seizoen 17 van Grey’s Anatomy krijgen de personages, net als in de echte wereld, te maken met het coronavirus. Ook Meredith krijgt corona en komt zelfs in het ziekenhuis terecht. Terwijl ze aan de beademingsmachine ligt, heeft ze bijzondere dromen. In deze dromen ziet ze oude bekenden.

Lexie Grey

Zo zag ze al haar overleden man Derek Shepherd en haar overleden beste vriend George O’Malley. Twee bijzondere comebacks! Maar de fans van de serie zijn al helemaal door het dolle heen om de comeback die er nog aankomt. Namelijk die van Meredith’s overleden zusje Lexie Grey, gespeeld door Chyler Leigh. Lexie overleed in de serie tegelijkertijd met haar man tijdens een vliegtuigongeluk. Fans vonden het destijds verschrikkelijk hoe het personage aan haar einde kwam.

Emotioneel weerzien

Lexie zal ook haar comeback maken in een droom van Meredith. In deze droom lopen ze over een strand. De halfzusjes komen elkaar daar tegen en dat wordt een emotioneel weerzien. Of Lexie’s overleden man Mark ook op het strand zal verschijnen is nog niet bekend.

Lees ook
Spoiler alert! Dít hoofdpersonage overlijdt in Grey’s Anatomy: ‘ergste sinds dood McDreamy’

Einde van de serie

Onlangs liet Ellen Pompeo, de actrice die Meredith speelt, weten dat er een definitieve finale aan zit te komen voor de serie. Seizoen 17 zou zomaar de laatste kunnen zijn. Ellen vertelde wel dat er nog niet is besloten hoe het einde eruit moet zien: “Zo’n iconische serie beëindigen, hoe doe je dat? Ik wil zeker weten dat het recht doet aan het personage, de serie en de fans. We moeten het goed doen”, zei ze hierover.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress