Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Aftellen! Makers ‘Penoza’-film onthullen bloedstollende teasertrailer

Aftellen! Makers ‘Penoza’-film onthullen bloedstollende teasertrailer

Thuis & wonen
Aftellen! Makers ‘Penoza’-film onthullen bloedstollende teasertrailer

Als je een willekeurig persoon vraagt naar de beste crime-series van Nederlandse bodem, komt ‘Penoza’ ongetwijfeld in het rijtje voor. Het kan fans niet ontgaan zijn dat er dit jaar nog een film van komt, en daarover wordt nu steeds meer bekend.

Voor de trouwe fans van Penoza belooft de film met Carmen van Walraven in de hoofdrol een feest van herkenning te worden, voor de rest van Nederland een mogelijkheid om alsnog kennis te maken met de bloedstollende en gigapopulaire serie. Of je alle afleveringen nu gezien hebt of niet, één ding is zeker: de teasertrailer van de film smaakt 100 procent naar meer en doet ons uitkijken naar het najaar.

‘De Zwarte Weduwe’

In de video zijn flarden te zien van het anonieme leven dat Carmen in Canada leidt, waar ze ondergedoken zit. Ze houdt zich overal buiten, tot een collega lastig wordt gevallen en ze wel te hulp moét schieten. Ze vermoordt de dader uit zelfverdediging, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Dit zorgt niet alleen voor en enorme shock bij haar kinderen – hun moeder leeft immers nog – maar zet ook de mensen op scherp die nog een rekening met Carmen open hebben staan. Om haar familie te redden, zal ze nu definitief moeten afrekenen met haar verleden…

Lees ook
Makers ‘Penoza’-film onthullen lot van Carmen met heftige foto

November

Het aftellen tot 28 november kan beginnen; dan verschijnt de film op het witte doek. Tot die tijd moeten we het doen met de zinderende teasertrailer. Bekijk ‘m hieronder:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee