Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Pasta met champignonsaus

Pasta met champignonsaus

Thuis & wonen
Pasta met champignonsaus

Met pasta kun je alle kanten op. Sofie heeft vandaag een recept voor pasta met champignonsaus voor jullie. Lekker, simpel en snel te bereiden, ideaal voor na het werk. Dit recept is ook geschikt voor vegetariërs!

Tpastachampignon

Dit heb je nodig:

Recept voor 2 personen
Tijd: 30 min.

150 gram pasta
1 ui
250 ml kookroom
half bouillonblokje (groenten)
200 gram champignons
snufje peper
1 theelepel mosterd

Zo maak je het:

Zet een pan water op voor het koken van de pasta. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op het pak. Maak de champignons schoon en snijd deze in plakjes. Snipper ook het uitje. Giet een scheutje olie in een pan en bak het uitje met de champignons aan. Voeg na circa 5 minuten de kookroom, bouillonblokje, mosterd en een snufje peper. Laat het geheel zachtjes opwarmen en voeg eventueel na smaak wat extra mosterd of kruiden (zoals peterselie) toe. Serveer de champignonsaus met de pasta en een salade.

 

 

 

sopie_150pxEet smakelijk!

Sofie

 

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

Shoppen is altijd een goed idee