Trek in een lekker pastagerecht? Sofie maakt vandaag de pasta carbonara zonder ei. Bekijk de video om te zien hoe ze ‘m maakt.
Pasta carbonara zonder ei
Dit heb je nodig
Voor 2 personen
Scheut kookroom
100 gr spekjes
1 kleine ui
200 gr champignons
snufje zwarte peper
2-3 el parmezaanse kaas
150 gr pasta
Zo maak je het
Zet een pan water op en kook de pasta volgens de bereidingswijze op het pak. Snipper het uitje en snijd de champignons in plakjes. Giet een klein scheutje olie in een pan fruit het uitje aan. Voeg na 2 minuten de champignons toe en bak dit 3-4 minuten. Voeg daarna de spekreepjes toe en bak deze ook 3-4 minuten. Voeg daarna de kookroom, parmezaanse kaas en zwarte peper toe. Even goed mengen en zet vervolgens het vuur uit. Meng de gekookte pasta door de saus.
Eet smakelijk!
Sofie
Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie