Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Pasta carbonara zonder ei

Pasta carbonara zonder ei

Thuis & wonen
Pasta carbonara zonder ei

Trek in een lekker pastagerecht? Sofie maakt vandaag de pasta carbonara zonder ei. Bekijk de video om te zien hoe ze ‘m maakt. 

Pasta carbonara zonder ei

Dit heb je nodig

Voor 2 personen

Scheut kookroom
100 gr spekjes
1 kleine ui
200 gr champignons
snufje zwarte peper
2-3 el parmezaanse kaas
150 gr pasta

Zo maak je het

Zet een pan water op en kook de pasta volgens de bereidingswijze op het pak. Snipper het uitje en snijd de champignons in plakjes. Giet een klein scheutje olie in een pan fruit het uitje aan. Voeg na 2 minuten de champignons toe en bak dit 3-4 minuten. Voeg daarna de spekreepjes toe en bak deze ook 3-4 minuten. Voeg daarna de kookroom, parmezaanse kaas en zwarte peper toe. Even goed mengen en zet vervolgens het vuur uit. Meng de gekookte pasta door de saus.

Eet smakelijk!sopie_150px

Sofie

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

 

Shoppen is altijd een goed idee