Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Pasta aglio olio

Pasta aglio olio

Thuis & wonen
Pasta aglio olio

De Italiaanse pasta is bij velen favoriet. Het is makkelijk om te maken én superlekker! Sofie laat je in de video zien hoe ze pasta aglio olio, pasta met knoflook, maakt. 

Pasta aglio olio

Voor 2 personen

Dit heb je nodig

150 gr pasta
2 rode pepers (gedroogd)
2 tenen knoflook
1-2 tomaten
verse peterselie
snufje zout en peper
scheut olijfolie

Zo maak je het

Kook de pasta. Snijd de knoflook, rode peper en tomaten in stukjes. Giet een scheutje olijfolie in een pan. Fruit de knoflook met de rode peper aan voor ongeveer 2 minuten op een zacht vuurtje. Zorg ervoor dat de knoflook niet kleurt. Voeg dan de stukjes tomaat toe en bak 5 minuten mee. Voeg dan de gekookte pasta, een snufje zout en peper en wat verse peterselie toe. Alles goed mengen en klaar!

Eet smakelijk!sopie_150px

Sofie

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

 

Lees ook:

Shoppen is altijd een goed idee