Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De paspoppen van de River Island gaan viral en dít is de reden!

De paspoppen van de River Island gaan viral en dít is de reden!

De paspoppen van de River Island gaan viral en dít is de reden!

Onlangs nog gaan shoppen bij de River Island om een nieuwe warme winterjas te scoren? Dan is je misschien iets geks opgevallen aan de paspoppen in de winkel! Want de aangeklede poppen zijn zittend geplaatst in plaats van staand, en dat levert hilarische berichten op social media op.

Winterdip
De paspoppen van de Britse winkelketen zitten in een houding die ze een erg verdrietige uitstraling geeft. En dat is nog niet alles, want de mannequins zien er zó treurig uit dat het lijkt alsof ze in een flinke winterdip zitten. Dit ging dan ook in no-time viral, en het medeleven in de ‘menselijk ogende’ paspoppen brengt briljante reacties van de winkelende vrouwen met zich mee.

Are u ok?
Een tweet die op het internet verschijnt leest ‘Are you ok, hun?’, met daarbij een foto van de verdrietig ogende paspop. Een andere shoppende dame zegt: “De paspoppen zitten met een kater onder de douche over hun leven na te denken.”

nintchdbpict000277457398

Copyright: Twitter, The Sun

Reactie
Inmiddels heeft de winkelketen zelf gereageerd op de ophef rondom hun paspoppen.“River Island wil de shopervaring interessant, fris en onderscheidend voor onze klanten houden met opvallende instore displays, die we regelmatig veranderen en vernieuwen.” Die missie is in ieder geval geslaagd!

Bron: Grazia, The Sun

Lees ook: