Je bent hier: Home > Celebs > Zien: dit zijn de grote liefdes van alle ‘WIDM’-kandidaten 2020

Zien: dit zijn de grote liefdes van alle ‘WIDM’-kandidaten 2020

Celebs
Zien: dit zijn de grote liefdes van alle ‘WIDM’-kandidaten 2020

Elke zaterdagavond draait het maar om één vraag: wie is de Mol? Pas op 14 maart krijgen we eindelijk het verlossende antwoord te weten, dus tot die tijd vermaken we ons met het programma én het privéleven van de ‘WIDM’-kandidaten. Want met wie zijn de deelnemers eigenlijk samen?

Anita Witzier

Anita heeft haar man Michel Nillesen al jaren geleden ontmoet in haar Memories-tijd (1997-2017). In 2014 trouwden de twee.

Anita Witzier

Tina de Bruin

Actrice en cabaretière Tina de Bruin heeft een relatie met acteur Vincent Croiset. In 2017 werden zij de trotse ouders van zoontje Teddy.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik hou zo van deze man ❤️ik vind hem ook vaak super #iri vooral als hij doet alsof hij alles beter weet dan ik , of als hij naar voetbal kijkt en doet alsof hij naar me luistert, of dat als hij een zeer sporadische kater heeft dat die kater dan bijna anderhalve week duurt . En dat hij mij s’avonds drie keer op en neer naar de keuken laat lopen om diverse snacks voor hem te halen die hij ook in één keer bij me had kunnen aanvragen .Maar ik hou van deze man ❤️ #mooizo 👍🏻 . . . #vincentcroiset #hubby #neuspeuteraar #lover #vader #liefde #love #daddy #instalove #mybaby #metznpet #man #beer #papabear #schat #myprecious #huggybear #hawaii #blouse #tropical #bandana #cockcap #shirt #lover #foodlover #foodist #❤️#vader #croiset

Een bericht gedeeld door Tina de Bruin (@tina10a) op

Jaike Belfor

Het zou zo zijn dat Jaike, bekend van Celblok H, een vriendin heeft. Helaas is zij nog niet met haar in de media verschenen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ok. Doei!⛔ Bedankt voor de support! Het was een overweldigende ervaring. Don’t try this at home😬

Een bericht gedeeld door Jaike Belfor (@jaikebelfor) op

Johan Goossens

Hij is erg open over zijn seksualiteit, maar we weten niet of hij op dit moment aan het daten is. Maar als hij dat wel doet, levert het hilarische gesprekken op.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Grindr gesprekje.. het niveau ligt weer hoog 😅

Een bericht gedeeld door Johan Goossens (@johannesgoossens) op

Claes Iversen

Claes gaat hoogstwaarschijnlijk single door het leven, nadat hij voorheen een relatie had met Arjan van den Hof.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hallo? Nee, niemand neemt op! Het avontuur is tot een einde gekomen! Diep emotioneel moest ik gister mijn afscheid van WIDM herleven. Maar wel in gezelschap van zo veel bijzondere mensen die ik tijdens mijn avontuur heb leren kennen! Dankje @robdekay Je ben mijn held! @sarahchronis de aller liefste ❤️ @poppedayna 😘 En @richardkingmccullough Bedankt dat ik dit mocht meemaken! Ik voel me diep vereerd! 🙏🏻 en uiteraard de rest van de kandidaten @buddyvedder @nathanrutjes @tina10a @miljuschka @leonieterbraak @jaikebelfor @anitawitzier @johannesgoossens en natuurlijk ook @rik_van_de_westelaken Jullie zijn allemaal zeer bijzondere mensen en ik ben zo dankbaar jullie te mogen leren kennen! Ook een grote dikke knuffel aan de rest van de top team achter WIDM! Televisie op het hoogste niveau! ❤️👌🏼😘

Een bericht gedeeld door Claes Iversen (@claesiversen) op

Leonie ter Braak

Leonie is samen met Floris Koch, die ze in 2006 op een feestje leerde kennen. Samen zijn ze de ouders van hun kinderen James en Valentijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Uniseks 2.0

Een bericht gedeeld door leonieterbraak (@leonieterbraak) op

Buddy Vedder

De jongste van het stel is ook gelukkig in de liefde. De voormalig GTST-acteur is smoorverliefd op danseres en choreografe Ginny.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Eerste #couplegoal foto van 2020 ✅

Een bericht gedeeld door Buddy Vedder (@buddyvedder) op

Miljuschka Witzenhausen

Flair-columniste Miljuschka is samen met Philip. Uit een eerdere relatie met Tycho Veldhoen kreeg ze twee mooie kinderen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat fluister ik in zijn oor? @philipvanierschot

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Rob Dekay

Country-zanger Rob plaatst vooral veel foto’s samen met zijn hoed, maar heeft zeker ook een vriendin. Jammer genoeg weten we helemaal niks van haar, maar ze zien er wel heel mooi uit samen.

Nathan Rutjes

Natuurlijk mag Nathan niet vergeten worden. De oud-voetballer is samen met zijn vrouw Angelique Wakly, met wie hij zoontje Lavezzi – een mini-versie van Nathan zelf – heeft.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ze zei eindelijk ‘JA’ 😍😘❤️#opdevraagofikeenfotomethaarmochtposten😅

Een bericht gedeeld door Nathan Rutjes (@nathanrutjes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Als dit vanavond geen ‘MATpartij’ wordt… 🥊🔥#ricovsbadr 💫down #letsgetreadytorumble#champion#fighting#gelredome

Een bericht gedeeld door Nathan Rutjes (@nathanrutjes) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: Avrotros/BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee