Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Parmezaanse aardappeltjes

Parmezaanse aardappeltjes

Thuis & wonen
Parmezaanse aardappeltjes

Met aardappels kun je alle kanten op. Je kunt ze koken, bakken of lekker in de oven doen. Sofie heeft vandaag een lekker recept voor parmezaanse aardappeltjes uit de oven. Lekker & simpel!

Aardappels

Dit heb  je nodig:

Recept voor 2 personen
Tijd: 10 min. + 30 min. in de oven

4/5 aardappels
2 teentjes knoflook of een halve theelepel knoflookpoeder
scheut olijfolie
snufje zout/peper
1 theelepel oregano of tijm
2 eetlepels parmezaanse kaas

Zo maak je het:

Verwarm je oven voor op 200 graden. Schil eventueel de aardappels en snijd deze in partjes. Je kunt natuurlijk ook kant-en-klare partjes of aardappelpartjes uit de diepvries gebruiken die al zijn voorgebakken. Pers de teentjes knoflook uit en doe alle ingrediënten in een ingevette ovenschaal. Meng alles goed door elkaar. De verse aardappelpartjes kunnen voor circa 30 minuten de oven in. Let op: als je voorgebakken aardappelpartjes gebruikt, zijn deze al eerder klaar!

 

sopie_150pxEet smakelijk!

Sofie

 

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

 

Shoppen is altijd een goed idee