Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kids | Pannenkoeken eten

Kids | Pannenkoeken eten

Kids | Pannenkoeken eten

Feest! Vandaag is het nationale pannenkoekdag. Lekker met spek of kaas of héél veel stroop.  Flair heeft de beste pannenkoekadresjes voor je op rij gezet!

1. Hans & Grietje – Zeewolde
In Zeewolde kun je in een heus snoephuisje pannenkoeken eten! Tip: beleef het sprookje in het echt door in het aangrenzende heksenbos de kiezelsteen- of broodkruimelroute te lopen.
www.hansengrietjezeewolde.nl

2. Hey! Pannenkoek – Amersfoort
In de weilanden bij Amersfoort vind je Hey! Pannenkoek. Op de menukaart staat elke maand een nieuwe specialiteit.
www.heypannenkoek.nl

3. Pancakes! – Amsterdam
‘Pannenkoeken eten, maar dan anders’, aldus Pancakes! Met de keuze uit traditionele, verrassende of wereldse pannenkoeken. Heel lekker: de American pancakes.
www.pancakesamsterdam.nl

4. Pannenkoekenboot
Onbeperkt panenkoeken eten op het water? Dat kan met de pannenkoekenboot. Hij vaart in de wateren rondom Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen.
www.pannenkoekenboot.nl

5. De Kastanjeboom – Bunschoten
Bij de Kastanjeboom, in de omgeving van Bunschoten, bak je op traditionele wijze pannenkoeken. Op oude melkbussen bak je ze bruin!
www.dekastanjeboom.nl

6. Restaurant De Konijnenberg – Heemstede
Na een wandeling in het Groenendaalse Bos bij Heemstede kun je bij De Konijenberg bijkomen met een pannenkoek. Je kunt in het oud- of nieuw-Hollandse deel eten. Leuk: er worden kinderfeestjes gehouden met speurtochten door het bos.
www.dekonijnenberg.nl

7. Pipo Pannenkoek
Geef je een feestje, maar heb je geen zin om zelf in de keuken te staan? Laat Pipo Pannenkoek komen en trakteer je gasten op een lekkere pannenkoek.
www.pipopannenkoek.nl

Meer adresjes!
Op de website www.pannenkoekenrestaurants.nl vind je zo’n 80 adressen waar je ambachtelijke pannenkoeken, gebakken volgens eigen recept, kunt eten.

Zelf pannenkoeken bakken?
Op de website www.pannenkoek-recept.com vind je de lekkerste en handigste tips om thuis pannenkoeken te bakken. Zorg voor een goede pan, haal alle ingrediënten in huis en bouw je eigen pancake-party!