Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kan dít nieuwe ‘Paleis voor een Prikkie’-duo ons Frank en Rogier doen vergeten?

Kan dít nieuwe ‘Paleis voor een Prikkie’-duo ons Frank en Rogier doen vergeten?

Kan dít nieuwe ‘Paleis voor een Prikkie’-duo ons Frank en Rogier doen vergeten?

Na vier succesvolle seizoenen maakten ‘Paleis voor een Prikkie’-presentatoren Frank en Rogier vorig jaar de overstap naar RTL4. SBS denkt nu hun vervangers gevonden te hebben en legt de kijkcijferknaller in handen van een gloednieuw en nog volkomen onbekend duo.

Brian en Peer

Nou ja, volkomen onbekend is niet helemaal waar; wellicht heb je de heren voorbij zien komen in Eigen Huis en Tuin en Help Mijn Man Is Klusser. De keuze is gevallen op de Brabantse interieurontwerpers Brian en Peer, zo kondigde de zender het nieuwe duo donderdag aan in een persbericht. Brian Jacobs en Peter Akkermans nemen het stokje over van Frank Jansen en Rogier Smit, die bij concurrent RTL4 ook een interieurprogramma maken.

Luxepoezen

Volgens de zendergroep zit het ontwerpen van interieurs in het dna van beide heren. Ze hebben vooral ervaring met de inrichting van huizen en bedrijven in het luxere segment, maar zullen nu met een lager budget aan de slag moeten.

Brabantse warmte

“Normaal gesproken ontwerpen we interieurs voor mensen die niet gek opkijken van een dubbeltje meer of minder”, legt Brian uit. “Peer en ik hopen veel Brabantse warmte en gezelligheid (met worstenbrood!) in het interieur van deze mensen aan te brengen.”

Lees ook
Kijkers ‘Paleis voor een Prikkie’ gaan los over groot gezin: ‘Onbegrijpelijk’

Voor de allereerste keer: Brian en Peer

Op Instagram stellen de mannen zich alvast even voor. De twee komen in een video nog wel ietwat chaotisch over en herhalen elkaar meer dan dat ze elkaar aanvullen, maar goed, we oordelen niet en wachten rustig hun debuut af. Wat denk jij: blijft Paleis voor een Prikkie een knaller, of zappen we straks allemaal naar RTL4?

Het nieuwe seizoen met Brian en Peer is vanaf 26 augustus te zien op SBS6.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dit is HET nieuwe presentatieduo van Paleis voor een Prikkie!? Nieuwe afleveringen: vanaf woensdag 26 augustus!?

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) op

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress