Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nieuw ‘Paleis voor een Prikkie’-duo valt niét in de smaak: ‘Slechte imitatie van Frank en Rogier’

Nieuw ‘Paleis voor een Prikkie’-duo valt niét in de smaak: ‘Slechte imitatie van Frank en Rogier’

Nieuw ‘Paleis voor een Prikkie’-duo valt niét in de smaak: ‘Slechte imitatie van Frank en Rogier’

Niet alleen het nieuwe seizoen van ‘Steenrijk, Straatarm’ is woensdagavond van start gegaan, óók was het weer tijd voor een kersverse aflevering van ‘Paleis voor een Prikkie’. Voor het eerst was het duo Brian en Peer te zien, die het stokje hebben overgenomen van de o zo geliefde Frank en Rogier. Bij de bekendmaking van de nieuwe presentatoren werd al sterk afgevraagd of ze het voormalige tweetal konden evenaren, en tijdens de uitzending waren de reacties helaas niet lovend.

Tegenvallende kijkcijfers ‘Paleis voor een Prikkie’

Niet alleen vielen de kijkcijfers tegen, ook op Twitter spreken fans van Paleis voor een Prikkie van een groot gemis. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen trok slechts 484.000 kijkers getrokken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het programma op SBS6 scoorde daarmee een 22e notering in de Dag Top 25.

Brabant

Het duo uit Oosterhout kon dit keer dichtbij huis blijven: hun eerste klus lag namelijk in het altijd zo gezellige Brabant. Daar brachten Brian en Peer een bezoekje aan Roel en Petra in Helenaveen. Ze wonen daar al vijf jaar samen: Petra heeft twee kinderen uit een eerdere relatie en samen hebben ze ook nog twee kinderen. Het koppel ontmoette elkaar zes jaar geleden op een forum voor rouwverwerking. Het geld is er niet om van hun huis een waar paleis te maken, maar daarom is het nieuwe Paleis voor een Prikkie-team er gelukkig om hen te helpen.

Lees ook
Kan dít nieuwe ‘Paleis voor een Prikkie’-duo ons Frank en Rogier doen vergeten?

Roy Donders

Hoewel de twee mannen nog vrij onbekend zijn in de televisiewereld, roept de stem van een van hen wel heel wat herkenning op. Want is dat nu Roy Donders die daar door een kringloopwinkel loopt? Ook vinden kijkers dat Brian wel heel erg veel klaagt en zeurt.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Gemis

Toch is vooral één vraag te lezen op Twitter: waar zijn Frank en Rogier? Sommige fans vinden het dan ook jammer dat de mannen vooral hun voorgangers lijken te kopiëren. “Jammer dat Peer en Brian niet voor een eigen identiteit hebben gekozen, maar Frank en Rogier imiteren”, merkt iemand op. Toch denken kijkers ook dat het misschien gewoon even wennen is. Krijgen de nieuwe presentatoren nog een kans?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: still