Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wat nou, paastakken? Instagram wordt veroverd door wel héél verrassende paas-eyecatcher

Wat nou, paastakken? Instagram wordt veroverd door wel héél verrassende paas-eyecatcher

Wat nou, paastakken? Instagram wordt veroverd door wel héél verrassende paas-eyecatcher

De paasdagen staan weer voor de deur en gezien we dit jaar nog steeds bar weinig kunnen doen op die vrije dagen, pakken we thuis maar lekker uit. We toveren de lekkerste dingen op tafel, scoren de gekste smaken paaseitjes, dekken de tafel geheel in stijl en maken het huis gezellig. Dat kun je traditiegetrouw natuurlijk met paastakken doen, maar je kunt het ook over een hele andere boeg gooien. Instagram is in de ban van een nieuwe trend, die niet alleen opvallend te noemen is maar óók hilarisch.

Bijzondere eyecatcher voor Pasen

Sinds maart vorig jaar wordt de ene na de andere lockdown aangekondigd en de moed is dan ook allang in onze schoenen gezakt. Van gezellige etentjes met een grote groep vrienden tot een feestje hier en een concertbezoek daar: het leven ziet er helaas héél anders uit dan voorheen. De corona-ellende heeft natuurlijk ook invloed gehad op alle feestdagen; zo zat kerst vieren met de hele familie er niet in. Om de decembergezelligheid er toch nog een beetje in te houden, versierden we onze huizen massaal en lieten we de kerstdecoratie zo lang mogelijk staan en hangen. Gewoon, omdat het kon.

Kerstboom

Staat die kerstboom voor jou gelijk aan het ultieme gevoel van gezelligheid? Haal die nepperd dan maar gewoon weer van zolder, want het blijkt dé trend te zijn voor Pasen. Instagram stoomt vol met kiekjes van bomen die niet versierd zijn met kerstballen en lichtjes, maar felgekleurde eieren en paashazen.

Lees ook
Flair’s 5 Favorites: de lekkerste recepten én take-aways voor een onvergetelijke Pasen

More is more

Als je ieder jaar een echte boom in huis haalt en geen nepperd in huis hebt, kun je natuurlijk ook je kamerplanten versieren met paasdecoratie. De boodschap is in elk geval dat je je echt niet hoeft te beperken tot paastakken en niets te gek is. Ga jij ook los dit jaar?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door K Charles (@kcharlesandcompany)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wendy Quinn (@waitingforstrawberry)

Bron: Tyla.com | Beeld: Getty Images, Instagram