Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Paasrecept: Bolletjes van geitenkaas

Paasrecept: Bolletjes van geitenkaas

Thuis & wonen
Paasrecept: Bolletjes van geitenkaas

Heb jij al uitgedacht wat je allemaal voor lekkers op tafel gaat zetten tijdens de Paasbrunch? Misschien heb je al heel veel goede ideeën, of misschien sta je met je handen in ’t haar. Wat het geval ook is, dít hapje mag niet aan jouw Paastafel ontbreken! Heel gemakkelijk om te maken en nog budgetproof ook. Yum!

Wat heb je nodig voor 12 stuks?

  • 125 g zachte geitenkaas (zonder korst)
  • zwarte peper
  • 1 bakje sesamzaadjes
  • 1 bollen gekonfijte gember

En zo maak je dit lekkere hapje!

  1. Meng de geitenkaas (zonder korst) met de fijngesneden gekonfijte gember. Voeg hier naar smaak zwarte peper aan toe.
  2. Maak kleine balletjes van het mengsel en rol ze vervolgens door de sesamzaadjes. Zorg ervoor dat er aan alle kanten zaadjes zitten.
  3. Prik in ieder balletje een houten prikker.

Geniet ervan!

Bron: Cook Love Share

Shoppen is altijd een goed idee