Je bent hier: Home > Thuis & wonen > RECEPT: Paashaas pannenkoeken

RECEPT: Paashaas pannenkoeken

Thuis & wonen
RECEPT: Paashaas pannenkoeken

Pannenkoeken mogen natuurlijk niet te ontbreken tijdens het Paasontbijt. Maak dan deze leuke paashaas pannenkoeken met de kids. Gezellig én lekker!

Paashaas pannenkoeken

Dit heb je nodig

  • 1 ei
  • 125 gr. bloem
  • 250 ml. water
  • boter voor het bakken

Voor de aankleding:

  • ontbijtspek
  • kaas
  • jam
  • banaan

Zo maak je het

Mix het ei, de bloem en de melk in een grote kom. Roer alles bij elkaar tot een glad beslag. Wacht tot de pan goed heet is, klontje boter erin en een beetje beslag. Maak vijf pannenkoeken. Kleed de pannenkoek aan met spek, kaas, jam en plakjes banaan (of iets anders naar eigen smaak). In de foto hebben wij spek gebruikt voor de oortjes, plakjes banaan voor de ogen, jam voor een klein neusje, kaas voor snorharen en ten slotte nog baan voor twee uitstekende tandjes. Maar je kunt natuurlijk ook andere ingrediënten gebruiken, bijvoorbeeld banaan voor de oren in plaats van spek.

Eet smakelijk!sopie_150px

Sofie

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

 

Probeer ook eens deze recepten:

 

Shoppen is altijd een goed idee