Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Oudejaarsavond tijdens de lockdown: dit kun je wél nog doen

Oudejaarsavond tijdens de lockdown: dit kun je wél nog doen

Oudejaarsavond tijdens de lockdown: dit kun je wél nog doen

Nog een week en dan tellen we af tot het nieuwe jaar. Het was een turbulent jaar, die wil je dus wel goed afsluiten. Helaas vieren we ook dit jaar de jaarwisseling in lockdown en kunnen we niet zoals normaal samen zijn met onze geliefden. Maar gelukkig hebben wij wat tips samengesteld om jouw oudejaarsavond toch iets leuker te maken.

Nieuwjaarsduik

Eens moet de eerste keer wezen! Begin 2022 met een frisse nieuwjaarsduik. Het officiële evenement gaat, net als alle feesten, helaas niet door. Genoeg redenen om zelf actie te ondernemen en jouw nieuwjaarsduik in het meertje in de buurt te doen of in een opblaasbad in de tuin. Mocht je interesse hebben dan kun je via de website van Unox een Nieuwjaarsduik uit blik bestellen.

Bank hangen

Nu er toch geen feesten zijn, kun je er ook voor kiezen jouw oudejaarsavond rustig op de bank door te brengen. Plof lekker samen met je vriend of vriendin in een lekker pyjama op de bank. Bestel wat eten of zet wat hapjes klaar en kijk een leuke film of cabaretshow. Kijk je toch liever tv, dan kun je kijken naar een oudejaarsspecial van MINDF*CK op NPO 1 en daarna een feestelijke Matthijs Draait Door. Ook RTL4 heeft zijn best gedaan voor een leuke uitzending, daar is de speciale oudejaarsaflevering van The Masked Singer te zien. Ben je meer in de feeststemming dan kun je genieten van het concert van SnolleBollekes op RTL5. Je hoeft je dus niet te vervelen.

Weekendje weg

Vakantie of beter gezegd weekend weg in eigen land. Nu het wordt afgeraden om te reizen, kun je beter een weekendje weg gaan in Nederland. Zo biedt Het Pulitzer Amsterdam een speciaal winter wonder arrangement aan. Logeer samen met je vriendin of geliefde in een van de prachtige kamers met uitzicht op de grachten en versierde negen straatjes. En geniet van de roomservice en het arrangement inclusief ontbijt. Daarnaast krijg je 75 euro krediet wat je kan besteden aan eten en drankjes. Genoeg van het binnen zitten? Maak dan een heerlijke wandeling langs de grachten.

Lees ook
Voorkom een kater tijdens de kerstdagen met dit eten en drinken

Spelletjesavond

Gelukkig mag je ondanks de lockdown nog wel een aantal vrienden of familieleden uitnodigen. Bestel online leuke spellen en maak van jouw oudejaarsavond een spelletjesavond. Sla snacks in voor een heerlijke borrelplank en probeer een keer zelf oliebollen te bakken. Ook een heerlijke campagne mag niet ontbreken. Een leuke tip: Stop alle wensen en voornemens in een bak of capsule en begraaf deze in de tuin. Nog leuker om hier een jaarlijkse traditie van de maken. Vier jij de jaarwisseling op afstand? Organiseer dan een leuke online bingo met je vrienden of familie.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Ze.nl | Beeld: Getty Images