Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Originele cadeaus voor een houswarming

Originele cadeaus voor een houswarming

Originele cadeaus voor een houswarming

Een housewarming, onwijs gezellig, maar wat moet je in hemelsnaam voor je net verhuisde vriend/vriendin meenemen? Het cadeau moet persoonlijk zijn, in hun nieuwe stijlvolle huis passen en ook nog eens origineel zijn, want voor je het weet krijgen ze drie keer hetzelfde… Omdat we je dilemma maar al te goed begrijpen hebben we ons best gedaan wat originele ideeën op een rijtje te zetten.

1. Een giga cactus

Omdat een gewone plant toch wel wat afgezaagd is. Een XL cactus zullen ze daarentegen waarschijnlijk nog niet hebben. Zo´n leuke plant geeft sfeer en heeft weinig zorg nodig, ook geschikt dus voor vrienden die geen groene vingers hebben. Er bestaan cactussen van wel bijna 150 cm hoog. Enige probleem is natuurlijk dat je dat prikkelige cadeautje ook moet vervoeren. Zorg dus dat je een auto ter beschikking hebt.

Copyright: Giphy.com

2. Een (zelfgemaakte) gereedschapskist

Misschien een erg praktisch cadeau, maar een hamer en schroevendraaier komen bij een verhuizing nou eenmaal altijd van pas. Of het nou die hard klussers zijn of kneusjes die net een schilderijtje kunnen ophangen, klussen hoort bij een verhuizing. Als jij dus een mooie (zelfgemaakte) gereedschapskist regelt, eventueel met inhoud, dan zal dat cadeau waarschijnlijk nog heel vaak gebruikt worden.

Foto: Pinterest

3. Zwevende boekenplanken

Leest jouw vriend of vriendin graag? Dan is een zwevend boekenplankje het perfecte cadeau. Deze planken zijn stijlvol vrolijken elk huis op. Ze zijn zelfs verkrijgbaar met superheld.

Foto: Bol.com

4. Een vogelhuisje

Voor de natuurliefhebbers met een buiten kan een schattig vogelhuisje een heel goed idee zijn. Een vogelhuisje zorgt meteen voor een huiselijke sfeer en ze komen in allerlei leuke vormen en maten.

Foto: De Bijenkorf

5. Een flesopener

Goed, iedereen heeft wel een opener in huis, maar is het ook een goede? Bij een nieuw (volwassen) huis, hoort toch ook een goede, serieuze opener? Zeker als ze wel van een drankje houden.

Copyright: Giphy.com

Lees ook: 

15x cadeautjes aan jezelf

7 tips bij verhuizen

Te gast op een huisfeestje? Dit zijn de regels: