Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Origineel kraamcadeau: een babydagboekje vól creatieve opdrachten

Origineel kraamcadeau: een babydagboekje vól creatieve opdrachten

Origineel kraamcadeau: een babydagboekje vól creatieve opdrachten

Ben jij kortgeleden moeder geworden of heb je vrienden die net een kindje hebben gekregen? Dan hebben we nu een heel leuk idee voor een origineel kraamcadeautje: het boekje ‘Dagboek van mijn eerste jaar met…’ van schrijfster Shannon Cullen. Hierin kun je álle belangrijke milestones van je kindje op een creatieve manier op papier zetten.

Het boekje is een alternatief voor het populaire boek Wreck This Journal, een dagboek waarin je allerlei opdrachten op papier moet uitvoeren. Dit babydagboekje is een variatie daarop, maar dan speciaal gericht op het eerste levensjaar van je pasgeboren kindje. Het is een log-, denk-, teken- en plakboek voor de eerste 365 dagen van jouw baby!

Dit dagboek is een offline buddy voor het eerste jaar als ouder. Hierin kun je je hart luchten, geinen, mopperen, juichen. Voel je je een wrak of zit je op een roze wolk? Alles mag erin, over dat eerste inspannende, verwarrende, ingewikkelde, fantastisch mooie jaar. Voor elke dag is er een bladzijde met een motto, grap, opvoedtip of opdrachtje.

Het boekje is verkrijgbaar vanaf 19 augustus, en lijkt ons een prachtig cadeau om belangrijke momenten en mooie herinneringen voor altijd te kunnen bewaren.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10