Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Deze oreo karameltaart is hemels en super easy om te maken!

Deze oreo karameltaart is hemels en super easy om te maken!

Deze oreo karameltaart is hemels en super easy om te maken!

Mogen we heel even een dansje doen voor dit recept? Het is namelijk bijna te goed om waar te zijn. Iets met Oreo koekjes en karamel, en dan ook nog eens in een handomdraai klaar. Too much goodness to handle!

Beste uitvinding ever
We worden sowieso al erg blij van Oreo’s, want eerlijk is eerlijk: die koekjes vallen toch wel in de categorie ‘beste uitvindingen ever‘. Maar wanneer je dan een recept tegenkomt voor een taart waarin je ze kunt verwerken, kan de paniek al gauw toeslaan. Want als je niet over de allerbeste bak skills bezit, ligt de kans op de loer dat het baksel mislukt.  Dan zouden je favoriete Oreo’s regenrecht in de prullenbak belanden. En dat moet natuurlijk ten alle tijden voorkomen worden.

Geen oven benodigd
Hoe? Door dit recept te gebruiken. Want deze zalige taart hoeft helemaal niet in de oven! Dus geen gevaar voor brand in de keuken of een zwartgeblakerde taart. Mislukken kan niet, en dus ben je verzekerd van een briljant baksel met dit recept. Goed. Genoeg gepraat, bakken maar! Bekijk onderstaande video om te zien hoe je deze Oreo karameltaart in elkaar flanst. Thank us later!

Bron: NSMBL, Buzzfeed Food

Lees ook: